Η Ευρυδίκη έρχεται στη Λάρισα στο Πάρκο των Ευχών

Η Ευρυδίκη έρχεται στη Λάρισα, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 19:30 στη Μεγάλη Σκηνή του Πάρκου των Ευχών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, για να μας χαρίσει μία βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια.

Με αφορμή το καινούργιο της άλμπουμ “25 για πάντα” με το οποίο γιορτάζει 25 χρόνια στη δισκογραφία, κάνει μία βουτιά στο χρόνο και η πιο όμορφη μουσική αναδρομή ξεκινά.

Για Πρώτη Φορά, Το Μόνο Που Θυμάμαι, Μίσησέ με, Πόσο Λίγο Με Ξέρεις, Πυξίδα, Φθινόπωρο Γυναίκας, Αυτό Το Φιλί, Άριστα, Λεπίδες, Δεν Τελειώνουμε Ποτέ και πολλές ακόμα επιτυχίες που σημάδεψαν αμέτρητες στιγμές της ζωής μας, σε μια διαδρομή από το χθες μέχρι το σήμερα.

Από τα 70’ς, στα 80’ς, στα 90’ς σε ένα ατελείωτο πάρτι γεμάτο ρυθμό, χορό, τραγούδι, η Ευρυδίκη ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σε ενδιαφέροντα mashups με μεγάλες επιτυχίες ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών.

«25 για πάντα» και η αγαπημένη μας Ευρυδίκη, πάντα ανατρεπτική, καταφέρνει με την φωνή, την ευαισθησία, την ενέργεια και τη δυναμική σκηνική της παρουσία να μας εντυπωσιάζει, να μας συγκινεί και να μας ξεσηκώνει.

Μόνο στο Πάρκο των Ευχών. Εκεί, που οι ευχές μας γίνονται πραγματικότητα.

Larisa-parko