“Μποναμάς” στον κ. Σαρχώση για να περάσει ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Τυρνάβου

Τελικά ο χριστουγεννιάτικος μποναμάς δόθηκε από την κ. Ψύρρα στον κ. Σαρχώση.


Κατά την τέταρτη προσπάθεια που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου, για να περάσει ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Τυρνάβου, έτους 2018, η κ. Ψύρρα αποχώρησε αμέσως πριν την κρίσιμη ψηφοφορία, και έτσι με τη διπλή ψήφο του Προέδρου του Δ.Σ έγινε εφικτή η υπερψήφιση του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος.

Ας ληφθεί υπόψη ότι και πέρυσι τον ίδιο καιρό, η κ. Ψύρρα διευκόλυνε ξανά με την απουσία της την υπερψήφιση του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2017, επικαλούμενη ασθένεια. Φέτος δεν επικαλέσθηκε την ίδια «δικαιολογία», αλλά δήλωσε μέσα στην αίθουσα του Δ.Σ ότι αποχωρεί, για να βοηθήσει τη λειτουργία του Δήμου, διαψεύδοντας ταυτόχρονα οποιαδήποτε υποψία συναλλαγής με τη δημοτική αρχή.
Πάντως, εξαιτίας των εξελίξεων αυτών μαθαίνουμε ότι στη ΔΗΜΤΟ της Ν.Δ Τυρνάβου επικρατεί μεγάλος αναβρασμός, καθότι πολλοί γαλάζιοι ήδη βγάζουν “καπνούς από τα αυτιά” για τη συμπεριφορά της κ. Ψύρρα. Φημολογείται μάλιστα έντονα πως αν δεν διαγραφεί, πολλά στελέχη πρώτης γραμμής θα αποχωρήσουν από την οργάνωση, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, καθώς νιώθουν βαθιά προσβεβλημένοι από τις κινήσεις της κ. Ψύρρα.
Έτσι μαθαίνουμε ότι το θέμα θα φτάσει στη ΝΟΔΕ Λάρισας, καθώς η ΝΔ σε τοπικό επίπεδο κλυδωνίζεται επικίνδυνα, ενόψει μάλιστα των επόμενων δημοτικών εκλογών.
Ορισμένοι μάλιστα νεοδημοκράτες διατυπώνουν φωναχτά τις σκέψεις τους:
“Πώς θα πάμε στις δημοτικές εκλογές;
Έχουμε εκτεθεί ανεπανόρθωτα από την κ. Ψύρρα, αφού φαινόμαστε ως ακόλουθοι και παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ στον Τύρναβο”.
Με το σκεπτικό αυτό καλούν τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ κ. Χριστόφορο Κατσαρό, να κρατήσει ξεκάθαρη στάση και να εισηγηθεί τη διαγραφή της κ. Ψύρρα, για να περιφρουρηθεί η ενδοπαραταξιακή ομόνοια σε μια δύσκολη συγκυρία.
Καλούν επίσης τον κ. Ανδρέα Γιαννόπουλο, που είναι δημοτικός σύμβουλος της κ. Ψύρρα, να ξεκαθαρίσει τη θέση του δημόσια.
Αναμένονται συνεπώς δραματικές εξελίξεις στην ΝΔ Τυρνάβου, που θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.
(φώτο αρχείου)
tirnavos