Νίκος Κουβέλας: “Περιμένω τη συγγνώμη του κ.Ψύρρα”

Με νέα του δήλωσή του ο Νίκος Κουβέλας απαντάει στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου Τάσου Ψύρρα


Δεν αισθάνομαι ότι διέπραξα κάποιο αδίκημα, εξαιτίας του οποίου θα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τον κ. Τάσο Ψύρρα.

Αντιθέτως, συγγνώμη πρέπει να ζητήσει από μένα ο κ. Ψύρρας, γιατί με αποκάλεσε φασίστα, χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα. Ο κ. Ψύρρας, μάλιστα έφτασε στο σημείο να με απειλήσει με ένδικα μέσα, χωρίς να λογαριάσει καθόλου την οικογένεια μου και την μέχρι τώρα κοινωνική μου προσφορά και δράση. Δεν λογάριασε ούτε το γεγονός πως έχει στρογγυλοκαθήσει στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και με τη δική μου συμβολή, αφού υπήρξα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του κ. Σαρχώση.

Αναμένω, λοιπόν, την έμπρακτη μεταμέλεια του κ. Ψύρρα, δηλώνοντας ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Οι απειλές του κ. Ψύρρα δεν με φοβίζουν και δεν με πτοούν καθόλου. Εξάλλου, ήδη με δικαίωσαν οι δημόσιες παρεμβάσεις των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων, τις οποίες και ευχαριστώ θερμά για την κατανόηση που έδειξαν απέναντι σε μένα και στην οικογένεια μου.

Λυπάμαι μόνο που έκανα αγώνα, για να γίνει δήμαρχος ο κ. Σαρχώσης. Γι αυτό βεβαίως ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του Τυρνάβου και του Αμπελώνα, με την επισήμανση ότι μέλλον θα αγωνιστώ, για να διορθώσω το λάθος μου αυτό.

Νίκος Κουβέλας.