ΕΟΡΤΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ

Με ιδιαίτερη χαρά έγιναν δεκτοί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης κ.Ιγνάτιο, μικροί και μεγάλοι φίλοι και αδελφοί, οι οποίοι παραμονές των Χριστουγέννων έψαλαν τα εορταστικά κάλαντα στο επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως και άκουσαν τις πνευματικές προτροπές του Επισκόπου, ενώ δέχθηκαν και τις πολλές ευχές του για υγεία, χαρά και πνευματική προκοπή.

larisa

Ιδιαίτερα ενθουσίασαν τους πατέρες και τους υπαλλήλους που βρίσκοταν στο επισκοπείο, τα μικρά παιδιά, η λαμπρά φιλαρμονική της 1ης Στρατιάς, την οποία συνόδευσε ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, η χορωδία του ΑΤΑ, η δυναμική φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, καθώς και οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων Νικολάου Μπακογιάννη, οι οποίοι και προσέφεραν μεγάλη ποσότητα τροφίμων για την ενίσχυση των συσσιτίων «Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως.
Τον Σεβασμιώτατο, επίσης, επισκέφθηκε και ο Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ράπτου, κ. Νικόλαος Ράπτης, συνοδευόμενος από τον καθηγητή κ. Μίλτο Στεργιούλη, αντάλλαξαν θερμότατες ευχές για καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα και προσέφεραν ένα χρηματικό ποσό προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως.