ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

dhmos-tempon-nea

Παρέλαβαν διπλώματα οδήγησης αγροτικών μηχανημάτων 90 νέοι αγρότες


Διπλωμα αγροτικού ελκυστήρα παρέλαβαν χθες το πρωί απο το δημοτικό κατάστημα Συκουρίου οι 90 στον αριθμό νέοι αγρότες αλλά και γενικότερα απασχολούμενοι με την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή. Η διοικητική ισχύς της άδειας οδήγησης και χειρισμού αγροτικών μηχανημάτων είναι για 15 χρόνια βάσει της Κ.Υ.Α. 435/2016 και της οδηγίας 2006/126 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Την απονομή των διπλωματών πραγματοποίησαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες της περιφέρειας Θεσσαλίας ο κος Κώστας Καραθάνος, η κα Χρύσα Γκαρέλη με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ και δημοτικό σύμβουλο κ.Ιωάννη Αργυρίου και τον πρόεδρο δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιο Καλότυχο.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας σε συνεργασία με τον Δ.Τεμπών πρωτοπορούν σε πανελλαδικό επίπεδο στην ταχύτατη και αποτελεσματικότατη εφαρμογή των ακολουθων διαδικασιών διευκολύνοντας τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής μας, τηρώντας τη νομιμότητα και προασπίζοντας την ασφάλεια οδηγών και πολιτών.

Σε αυτήν την προσπάθεια συνέβαλε και ο προϊστάμενος αγροτικής οικονομίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ.Παναγιώτης Καλφούτζος καθώς και η τμηματάρχης κα Νικολέτα Μπότη.

dhmos-tempon-nea

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest