Κουβέλας: «Σέβομαι τα μέλη και τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου, πήγα να υπερασπίσω τον εαυτό και την οικογένειά μου».

Η Απάντηση του κ.Νίκου Κουβέλα προς την Ανακοίνωση του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου κ.Αναστάσιου Ψύρρα.
Ο κ. Νίκος Κουβέλας για τα όσα λέει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου κ. Αναστάσιος Ψύρρας είπε ότι: «Ήμουν παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο για να διαμαρτυρηθώ ως νομοταγής πολίτης για την απρεπή εις βάρος μου συμπεριφορά εν ενεργεία αντιδημάρχου. Όπως γνωρίζετε πρόσφατα είχα μια αντιδικία με τον Δήμο Τυρνάβου, που οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη, επειδή οφείλονται δεδουλευμένα στο γιό μου χωρίς να αποδίδονται.
Πριν να υπάρξει λοιπόν δικαστική απόφαση, ο προαναφερόμενος αντιδήμαρχος άρχισε να δυσφημεί και να συκοφαντεί την οικογένειά μου, στην μικρή κοινωνία του Αμπελώνα.

Έτσι πήγα στο Δημοτικό Συμβούλιο για να υπερασπίσω την τιμή και την αξιοπρέπεια της οικογένειάς μου».
Και ο κ. Κουβέλας συνεχίζει: « Πήγα να διαμαρτυρηθώ ενώπιον των αιρετών του Δήμου, καθώς αιρετός είναι και αυτός που προσέβαλε την οικογένειά μου.
Δεν πήγα ούτε για να χτυπήσω, ούτε να βρίσω κάποιον. Εμφανίστηκα στο κατεξοχήν θεσμικό όργανο του Δήμου Τυρνάβου, για να ζητήσω την βοήθεια του απέναντι στην κακοήθεια του συγκεκριμένου αντιδημάρχου ο οποίος συνεχώς και αναίτια ασχολείται με το όνομά μου.
Επειδή όμως κάποιοι με κατηγορούν για «φασίζουσα συμπεριφορά» πρέπει να ρωτήσω δύο πράγματα:

Α) Γιατί ο κ. Σαρχώσης ήρθε στο σπίτι μου προεκλογικά και παρακαλούσε εμένα τον «φασίστα» να είμαι στον συνδυασμό του;
Β) Μήπως έγινα φασίστας τώρα που πήγα στη Δικαιοσύνη, για να δοθούν τα οφειλόμενα δεδουλευμένα στο γιο μου;

Για όσα ισχυρίζομαι, ζητώ την μαρτυρία των παρόντων δημοτικών συμβούλων. Η αντίδρασή μου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο πήγαζε από ένα προσωπικό και οικογενειακό θέμα και δεν ήταν καθόλου πολιτική», καταλήγει ο κ. Κουβέλας

ambelonnews