ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ Ο Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, καθώς από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου τον Σεπτέμβριο, δεν έχει ηττηθεί και στις δυο διοργανώσεις.
Τελευταία νίκη, μέσα στην δύσκολη έδρα της Νίκαιας με 71 – 77 κάνοντας το 8 στα 8 στο Πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με τις 5 νίκες να έχουν γίνει εκτός έδρας.

Χριστουγεννιάτικη ξεκούραση πάντως δεν προβλέπεται για την Ομάδα, καθώς στις 6 Ιανουαρίου, σε έναν αγώνα που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης, ο Γ.Σ. Αμπελώνα – η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί το Ν. Λάρισας στη διοργάνωση -, αντιμετωπίζει στον ημιτελικό του Κυπέλλου Θεσσαλίας, στον Βόλο, την αήττητη ομάδα του άλλου ομίλου του Πρωταθλήματος, τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Γ.Σ. Αμπελώνα φέτος, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, πρωταγωνιστεί και εξωαγωνιστικά, αφού η Διοίκηση του Συλλόγου έχει προχωρήσει σε μια σειρά φιλανθρωπικών δράσεων, οι οποίες γνωρίζουν μεγάλης αποδοχής.

Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε να κινηθεί διαφορετικά από τα συνηθισμένα και να διοργανώσει έναν φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα μπάσκετ, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για την έλευση ομάδας που αγωνίζεται στις κορυφαίες εθνικές κατηγορίες της χώρας.

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον…

ampelwnas-news