Με επιτυχία οι αιμοδοσίες της “Ελπίδας” για τα Χριστούγεννα σε Αμπελώνα – Δελέρια – Ροδιά

ΟΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017


Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία την περασμένη εβδομάδα από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Η ΕΛΠΙΔΑ» οι καθιερωμένες πλέον εθελοντικές αιμοδοσίες των κατοίκων του Αμπελώνα και της περιοχής για τα Χριστούγεννα.


η-ελπίδα-αμπελώνας
Τόσο στα χωριά Δελέρια και Ροδιά, όσο και στον Αμπελώνα αρκετοί ήταν οι κάτοικοι της περιοχής, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», άφησαν για λίγο στην άκρη τις σκοτούρες και τα βάσανα που καθημερινά αντιμετωπίζουν και προσήλθαν στους χώρους, όπου διεξάγονταν οι αιμοληψίες, έτοιμοι και πρόθυμοι να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους για τον άρρωστο συνάνθρωπό μας. Να κάνουν τώρα, που περιμένουμε τα Χριστούγεννα, το καλύτερο δώρο ανθρωπιάς και αγάπης για εκείνους, που τις μέρες αυτές βρίσκονται σε κάποιο Νοσοκομείο και έχουν άμεση ανάγκη μετάγγισης αίματος για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα υγείας που έχουν και να γυρίσουν υγιείς πίσω στα σπίτια τους και τις οικογένειές τους.

Όπως μας τόνισε ο Πρόεδρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ» Απ. Παπαϊωάννου, χάρη στην ευσυνειδησία και στο υψηλό αίσθημα ευθύνης, που διακατέχει το προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας στο σύνολό του για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν, μέλη του οποίου κάθε φορά στελεχώνουν τα συνεργεία της κινητής μονάδας αιμοληψίας, όλα εξελίχθηκαν ομαλά και στις τρεις αιμοδοσίες.

ampelwnas-news

Τέλος, το Δ.Σ. της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές αιμοδότες των Δελερίων της Ροδιάς και του Αμπελώνα για την προσφορά τους, εύχεται σε όλους: «Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά» και προτρέπει τους αιμοδότες της περιοχής, που δεν μπόρεσαν για οποιοδήποτε λόγο να πάνε σε κάποια από τις αιμοδοσίες που έγιναν στα Δελέρια, στη Ροδιά ή στον Αμπελώνα, να πάνε μόνοι τους τις επόμενες ημέρες στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας και να δώσουν εκεί μια φιάλη από το αίμα τους και να κάνουν έτσι το καλύτερο δώρο αγάπης και την πιο καλή πράξη αλληλεγγύης για τον άρρωστο συνάνθρωπό μας τώρα τα Χριστούγεννα.

aimodosia

αιμοδοσία-αμπελώνα