Στον Πυργετό φωταγώγησαν το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο. (Φώτο)

Στον Πυργετό φωταγώγησαν το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο. (Φώτο)

Σε εορταστικούς ρυθμούς βρίσκεται απο σήμερα το βράδυ και η τοπική Κοινότητα Πυργετού μετά την φωταγώγηση του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου Δένδρου , από τον Δήμαρχο Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτο , στην κεντρική πλατεία του χωριού.

pyrgetos - Στον Πυργετό φωταγώγησαν το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο. (Φώτο)

Την  εκδήλωση πλαισίωσαν η Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών ,η Χορωδία μικρών μαθητών του Πυργετού καθώς και πολλές άλλες εκδηλώσεις που ετοίμασαν οι διοργανωτές δημιουργώντας μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα, , ενώ εμπλουτίστηκε και με εντυπωσιακά βεγγαλικά.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ,ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της χαρούμενης γιορτινής ατμόσφαιρας και ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2018, με υγεία και αισιοδοξία.

pyrgetos 1 - Στον Πυργετό φωταγώγησαν το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο. (Φώτο)

Την εκδήλωση διοργάνωσε η τοπική κοινότητα Πυργετού με τον Σύλλογο γυναικών Πυργετού με την συμμετοχή του πολιτιστικού συλλόγου και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  οι αντιδήμαρχοι κ.Αχιλλέας Διψάνας ,Αστέριος Σαίτης ,Κωνσταντίνος Τσεργάς,οι δημοτικοί σύμβουλοι  κ.Ευθύμιος Μπουζέκης ,ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας ,ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Πυργετού κ.Αθανάσιος Λαίνας και μέλη του τοπικού συμβουλίου ,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής πλήθος κόσμου .

pyrgetos 1.jpg8  - Στον Πυργετό φωταγώγησαν το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο. (Φώτο)

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Στον Πυργετό φωταγώγησαν το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο. (Φώτο)
Λάρισα