11 5 - Σε Μακρυχώρι και Καλοχώρι φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Φωταγωγήθηκε απο τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Μακρυχώρι στην έδρα του Δήμου καθως και στην τοπική κοινότητα Καλοχωρίου .

Παιδικές φωνές και χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισαν την Παρασκευή το βράδυ την πλατεία του Καλοχωρίου καθως και την έδρα του δήμου Τεμπών στο Μακρυχώρι όπου φωταγωγήθηκαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

χριστούγεννα-δήμος-τεμπών

Υπό τα ακούσματα της Φιλαρμονικής του Δήμου Τεμπών και τον χαρούμενων τραγουδιών των μικρών παιδιών , την Παρασκευή το βράδυ ο Δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος άναψε τα χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του Καλοχωρίου και Μακρυχωρίου .
Ο κόσμος που παρακολούθησε το άναμμα του δέντρου ήταν αρκετός και τα μικρά παιδιά γεύτηκαν γλυκίσματα, ενώ ο Δήμαρχος Τεμπών σε σύντομο μήνυμά του δήλωσε :

Το μήνυμα των Χριστουγέννων, ας μας κάνει πιο αισιόδοξους, ας μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και ας μας δώσει δύναμη και υγεία να αντιμετωπίσουμε τη ζωή προτρέποντας όλους να προσφέρουν απλόχερα τα δώρα της αγάπης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και να κάνουν την έννοια της προσφοράς, πράξη της καθημερινότητάς τους.

Ολοκληρώνοντας ευχαρίστησε θερμά, όλους, όσοι εργάστηκαν και συμμετέχουν, στις φετινές γιορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου και ευχήθηκε υγεία, πρόοδο, αγάπη και το 2018 να είναι έτος δημιουργικό, παραγωγικό με όραμα για μια καλύτερη ζωή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο περιφερειακος σύμβουλος κ.Νίκος Πουτσιάκας , ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Μιχάλης Καρατέγος , οι αντιδήμαρχοι κ.Αστέριος Σαίτης,Κώστας Τσεργάς,Κώστας Νταφούλης ,Αχιλλέας Διψάνας ,Γεωργία Τσιόπα ,οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Μανώλης,Γιάννης Βλάγκας ,Γεώργιος Κυρίτσης , Ευθύμιος Μπουζέκης ,Γεώργιος Έξαρχος, Αθανάσιος Καραναστάσης ,Δημήτρης Τσέτσιλας, ,Χρήστος Τσούγιας, ,πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων ,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής πλήθος κόσμου.

xristoygenna-dhmos-tempon

 

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011-2016 Tirnavitikanea.com 2016-2018 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *