ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Katazhtoumenos

Καταζητούμενο συνέλαβαν Λαρισαίοι αστυνομικοί στην Πιερία


Συνελήφθη, σήμερα (15-12-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης της κας Ειδικής Ανακριτρίας του Πρωτοδικείου Λάρισας και του κ. Ανακριτή Πρωτοδικείου Αθηνών για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα, καθώς και της σωματεμπορίας.

Σε βάρος του 54χρονου του εκκρεμεί και καταδικαστική απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου για τα αδικήματα της σωματεμπορίας, της αντίστασης και της παράβασης του νόμου περί όπλων, με ποινή κάθειρξης (22) ετών και (9) μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (130.300) ευρώ.

Επιπλέον, συνελήφθη και 26χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία της 26χρονης, κατά την οποία κατελήφθη να παρέχει εν γνώσει της στέγη σε 54χρονο ημεδαπό, με αποκλειστικό σκοπό τη ματαίωση της δίωξής του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest