ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Την καθιερωμένη ετήσια εορταστική χορωδιακή συνάντηση πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο στις 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου.

Στην εκδήλωση, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό αφού λαμβάνει χώρα για 16η συνεχόμενη χρονιά, εκτός της Μικτής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου θα λάβουν ακόμη μέρος η Παιδική Χορωδία του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας, η Μικτή Χορωδία Μώλου, η Μικτή Χορωδία Λευκάδας «Ορφεύς 1937» καθώς και η φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου συνοδεία της Φιλαρμονικής αλλά και μαθητών των δημοτικών σχολείων της πόλης.
Επισημαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια η Χριστουγεννιάτικη συναυλία έχει λάβει χαρακτήρα προσφοράς και αλληλεγγύης για άτομα και φορείς που έχουν ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο, η φετινή συναυλία είναι αφιερωμένη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Τυρνάβου και για τον σκοπό αυτό όσοι επιθυμούν μπορούν να συμβάλουν προσφέροντας κυρίως τρόφιμα μακράς διάρκειας.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

σύλλογος τυρνάβου - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
Τύρναβος