Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Στα Ιστορικά Αμπελάκια.

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Στα Ιστορικά Αμπελάκια.

Παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε το βράδυ της Κυριακής 10/12 στα Ιστορικά Αμπελάκια ο “Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελακίων” σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα και το ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών διοργάνωσαν μια όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

IMG 8171 - Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Στα Ιστορικά Αμπελάκια.

Η έναρξη των εκδηλώσεων έγινε νωρίς το μεσημέρι με δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους (face painting και χριστουγεννιάτικες κατασκευές).
Ακολούθησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από τους μαθητές της μουσικής σχολής του παραρτήματος Αμπελακίων καθώς και της φιλαρμονικής του Δ.Τεμπών. Στον χαιρετισμό της η Προέδρος του “Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελακίων” κα.Αναστασία Σερέτη ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους χρόνια πολλά,καλές γιορτές και το 2018 να φέρει σε όλους υγεία και αγάπη. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον αντιδήμαρχο κ.Κώστα Τσεργά, τον πρόεδρο τοπικής κοινότητας Αμπελακίων κ.Σωτήρη Μιχαλάκη και την πρόεδρο του συλλόγου κα.Αναστασία Σερέτη.

IMG 8177 1 - Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Στα Ιστορικά Αμπελάκια.

Στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Αμπελάκια παρεβρέθησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κ.Αστέριος Σαίτης,κ.Κώστας Νταφούλης,ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στο Δήμο Τεμπών κ.Γεώργιος Μανώλης,ο δημοτικός σύμβουλος κ.Αθανάσιος Καραναστάσης,η πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κα Ξανθή Ζησάκη ,ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής .

IMG 8184 - Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Στα Ιστορικά Αμπελάκια.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Στα Ιστορικά Αμπελάκια.
Λάρισα