Ασφαλτόστρωση δρόμου στην είσοδο του Βρυοτόπου.

Εργασίες βελτίωσης στο οδικό δίκτυο προχώρησε  η Περιφέρεια Θεσσαλίας και στην είσοδο του Βρυοτόπου, σε ένα κομμάτι που ήταν σχεδόν ολικά κατεστραμμένο το οδόστρωμα. Από το καλοκαίρι εδώ στα Τυρναβίτικα Νέα είχαμε αναφέρει με άρθρα τα παράπονα των κάτοικων, με εικόνες από το κατεστραμμένο οδόστρωμα και χθες η Περιφέρεια Θεσσαλίας ικανοποίησε τους κάτοικους, με ασφαλτοστρώσεις τον δρόμο από Βρυότοπο έως Γυρτώνη.

bruotopos

vruotopos

Περιφέρεια Θεσσαλίας

Εργασίες βελτίωσης του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας βρίσκονται σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στο τμήμα από Τύρναβο έως Γυρτώνη. Οι εργασίες πραγματοποιούνται στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση Οδικού Δικτύου Δυτικού Τομέα Π.Ε. Λάρισας» προϋπολογισμού 800.000 €. Ειδικότερα ολοκληρώθηκαν ασφαλτοστρώσεις στον δρόμο από Βρυότοπο έως Γυρτώνη σε μήκος 2,5 χλμ.

Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες στης οδούς Κουλούρι – Γυρτώνη, Ελασσόνα – Ελευθέριο στην επαρχιακή οδό Λάρισας – Αγιάς από τον κόμβο της ΤΕΜΚΑ μέχρι και το Ελευθέριο. Τις επόμενες ημέρες ακολουθεί το τμήμα από Τσαριτσάνη μέχρι Ελασσόνα μέσω του Ομαδικού Αμπελώνα.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Θεσσαλίας παρακαλεί για την κατανόηση των οδηγών και τη συμμόρφωσή τους σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τροχαίας και των πληροφοριακών πινακίδων