Μυστήριο με τα κομμένα… πόδια που που ξεβράζει η θάλασσα στον Καναδά

μυστήριο
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Το 13ο, κατά σειρά, πόδι που ξεβράστηκε στις ακτές της Βρετανικής Κολομβίας του Καναδά την τελευταία δεκαετία υπογράμμισε απλά ότι το μυστήριο δεν έχει βρει τη λύση του.

phoenix banner - Μυστήριο με τα κομμένα... πόδια που που ξεβράζει η θάλασσα στον Καναδά

Κι αυτό γιατί – για μια ακόμη φορά – μπροστά σ ‘ένα κομμένο ανθρώπινο πόδι μέσα σ’ ένα παπούτσι βρέθηκε ένας άντρας που περπατούσε πριν από λίγες μέρες μαζί με το σκυλί του σε παραλία της Βρετανικής Κολομβίας του Καναδά.

banner pagetos - Μυστήριο με τα κομμένα... πόδια που που ξεβράζει η θάλασσα στον Καναδά

Εγκληματική ενέργεια ή κάτι άλλο; «Η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι πρόκειται για ανθρώπινα υπολείμματα και θα προβούμε σε περαιτέρω τεστ τις επόμενες εβδομάδες», ήταν η δήλωση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.

anigif ambelon rizoulis - Μυστήριο με τα κομμένα... πόδια που που ξεβράζει η θάλασσα στον Καναδά

Οχι, σύμφωνα με το CNN, στις προηγούμενες περιπτώσεις δεν έχει διαπιστωθεί εγκληματική πράξη αλλά δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το πως καταλήξαμε σ’ αυτό.

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Μυστήριο με τα κομμένα... πόδια που που ξεβράζει η θάλασσα στον Καναδά

Η ιατροδικαστική υπηρεσία επιβεβαίωσε ότι και τα 12 πόδια που είχαν εντοπισθεί στο παρελθόν ήταν ανθρώπινα. Οι αρχές ταυτοποίησαν τα οκτώ απ’ αυτά και διαπίστωσαν ότι ανήκαν σε έξι διαφορετικά άτομα. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε ότι αυτές (οι περιπτώσεις) συνδέονται με κάποιο τρόπο», αναφέρθηκε επίσης.

Αναζητείται λύση του… μυστηρίου.

kontogiannis miltos tyrnabos lebites - Μυστήριο με τα κομμένα... πόδια που που ξεβράζει η θάλασσα στον Καναδά